Selskaper

Langesund Bad har lange og gode tradisjoner i å arrangere ulike selskap. Om det er en familiesammenkomst, jubileum eller en annen anledning  så har vi erfaringen og omgivelsene som skal til for å skape den opplevelsen som ønskes. Langesund Bad ligger helt ute ved kysten i naturskjønne omgivelser og har en naturlig sjarm som er viden kjent. 

 

Vi skaper opplevelser og ønsket sammenkomst i en av våre fire  selskapslokaler. Tre av dem ligger i såkalte "Societeten" som er den gamle hovedbyggningen, men det minste (Kontoret) er befinner seg i hotelldelen 25 meter fra hovedbyggningen.


Kontoret er tilrettelagt oppe i tårnet på vår hoteldel. Dette rommet har panoramautsikt 360 grader og gir en fantastisk følelse av frihet og luft under vingene.  Kontoret passer til 2-6 personer.

 

Damesalongen er selskapslokale hvor de fornemme damer i eldre dager samlet seg. Interørmessig i gammel tradisjonell stil, med flotte antikke møbler. Dette lokalet har også direkte utgang til vår kjente terasse med utsikt utover havet. Damesalongen passer best for intime selskap fra 10 - 25 personer. 

Festsalen er den tradisjonelle salen med høye pêlere, med muligheter for dansegulv og andre aktiviteter. Salen har egen utgang til uteplass, samt direkte tilgang til peisestue. Festsalen passer best til selskap 30-80 personer.

Spisesalen er vår restaurant og her har mann tatt frem det gamle interiør og er til daglig i bruk for våre hotellgjester. Spisesalen har plass til inntil 150 personer. 

Langesund Bad

Badeveien 5

3970 Langesund

Norge

  • booking
  • Facebook - Grey Circle